FAQ

Har du spørgsmål? Klik på en af kategorierne forneden for at få hjælp og vejledning

 

Fandt du ikke hvad du søgte?

Du er altid velkommen til at henvende dig til af vores flinke kundepersonale med spørgsmål eller for at få rådgivning på:

Pixojet.dk CVR: 71158713 Siriusvej 17, 7430 Ikast Tlf. 61142487 info@pixojet.dk

 

Pixojet er meget mere end blækpatroner, tonere og tilbehør

 

Pixojet er Danmarks største forhandler af forbrugsstoffer til printer, kontorudstyr, samt tilbehør til printning og elektronik. Vi forhandler tilbehør til alle kendte mærker indenfor printning og kontor. Så hvis du er træt af at betale overpriser for blækpatroner og toner hos vores konkurrenter, så køb dit blæk og toner på nettet hos pixojet.dk!

 

Vi har detaljerede beskrivelser af alle produkterne i vores sortiment, så du kan være helt sikker på at kunne finde nøjagtigt den blækpatron, toner eller tilbehør der matcher dine behov. Er du i tvivl om hvilket produkt du skal vælge, sidder vores hotline naturligvis også klar til at guide dig gennem junglen af blæk, toner samt tilbehør.

 

Hos pixojet.dk kan du finde billige blækpatroner og toner til langt under markedsprisen. Vi køber direkte ved producenterne, gennem vores eget indkøbskontor i Danmark og Kina, hvilket sikrer vores kunder de laveste priser.

{if $general.languageIso == "DK"} {literal} {/literal} {/if}