Om os

Spar mange penge! Slut med dyre blækpatroner! 

Som sloganet peger i retning af, så blev Pixojet til af én simpel årsag – ønsket om at forsyne forbrugerne med billige blækpatroner, tonere og tilbehør. 

Denne simple idé og troen på, at dét at anvende sin printer ikke behøver at koste en formue har på kort sigt medvirket til, at vi i dag kan kalde os én af Danmarks største og billigste forhandlere af kompatible printerpatroner og lasertonere. 

– så tak nej til at betale overpriser for blækpatroner og tonere hos vores konkurrenter; køb dit blæk og tonere hos os! 

Meget mere end blot blækpatroner, tonere og tilbehør

Til trods for at kompatible blækpatroner og lasertonere op til den dag i dag stadig er Pixojets bedst solgte produkter og kernekompetence, så har grundidéen om at forhandle billige blækpatroner, tonere og tilbehør med tiden også udviklet sig til, at vi nu tilbyder en bred vifte af adskillige andre produkter også.

Denne udvikling har fundet sted med vores kunder for øje, så de med få klik kan købe samtlige ting samlet ét sted og derved spare en masse penge og besvær. 

Foruden printerpatroner og tonere af original og kompatibel slags, kan du på i vores webshop også bestille kontorartikler, diverse populære legesager til børn, elektronik tilbehør til mobil, pc og tablet samt en lang række andre varer! 

Vi eksporterer ca. 1.500 pakker ugentligt fra vores lager og med den fart, som virksomhedens udvikling har taget, spås dette antal til at være stødt stigende i fremtiden. 

Direkte import sikrer dig de billigste priser

Hvis du undrer dig over, hvorfor du hos Pixojet finder billige blækpatroner, tonere samt en lang række andre produkter til langt under markedspriserne på tilsvarende, originale produkter, så skyldes det en direkte import af varer.

Vi indkøber størstedelen af vores varer ved leverandører eller producenter, igennem eget indkøbskontor i henholdsvis Danmark og i Kina, og vi gør derfor ikke brug af diverse fordyrende mellemled i vores supply chain, hvorved vi kan sikre vores kunder de laveste priser.
Du kan derved, med trygheden i behold, handle i vores webshop, og du garanteres produkter af høj kvalitet trods den billige pris! 

Netbutik med rødder i Ikast 

Pixojet har hovedkontor og varelager på Siriusvej 17 i Ikast i Midtjylland, og den lokale virksomhed har i øjeblikket en medarbejderstab bestående af 12 medarbejdere – 8 medarbejdere fordelt i Danmark og 4 i Kina.

Fordele ved at handle på Pixojet.dk

 • Bredt produktsortiment som giver dig mulighed for at bestille et væld af varer samlet ét sted
   
 • Dag-til-dag-levering - Størstedelen af vores varesortiment lagerføres for at sikre dig den hurtigste levering muligt
   
 • Fleksible betalings- og leveringsmuligheder
   
 • 120 dages fuld returret
   
 • Prisgaranti på alle kompatible forbrugsstoffer til blæk- og laserprintere
   
 • Gode kontaktmuligheder til vores kompetence og venlige kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp før, under eller efter din ordreafgivelse, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Du har følgende kontaktmuligheder: 

 • Du kan ringe til os på tlf.nr.: 61 14 24 87 alle hverdage mellem kl. 09.00-10.00.
   
 • Du kan sende en mail til vores kundeservice på info@pixojet.dk; vi forsøger altid at besvare alle henvendelser på mail indenfor 24 timer på hverdage.
   
 • Du kan også kontakte os via vores live-chat, som er åben i hele vores åbningstid. 

Hos Pixojet bestræber vi os meget på, at alle vores kunder skal få en god oplevelse, når de handler online hos os, så vig ikke tilbage for at kontakte os, hvis du har noget, som du er i tvivl om - så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig godt videre, hurtigst muligt. 

Frittilgængelige online guides

Du er også mere end velkommen til at lægge vejen forbi vores Guide-sektion i hjælpecenteret; her finder du en lang række 'hjælp-til-selvhjælp'-guides og svar på oftestillede spørgsmål. 

{if $general.languageIso == "DK"} {literal} {/literal} {/if}