Høretelefoner - Guide til hovedtelefoner

 

Denne guide er til dig, som ønsker hjælp til at finde de rette høretelefoner.
 
Du kan læse om kendetegnene for forskellige typer hovedtelefoner, og Pixojet kommer, for hver type høretelefoner, med eksempler på de bedste af slagsen. 

 

Efter endt læsning skulle du gerne være blevet klogere på, hvilke høretelefoner du bør investere i, så du får dækket dit behov på bedste vis.

 

Indholdsfortegnelse:
•    Trådløse høretelefoner
•    Bluetooth høretelefoner
•    In ear høretelefoner
•    Høretelefoner til løb
•    Støjreducerende hovedtelefoner
•    Høretelefoner til gaming
•    Høretelefoner med mikrofon
•    Vandtætte høretelefoner
•    Sammenklappelige hovedtelefoner
•    Kompatible høretelefoner
•    Høretelefoner til børn
•    Tilbehør til høretelefoner

 

 Trådløse høretelefoner                                                                                                                                                    

Trådløse hovedtelefoner er høretelefoner uden ledning, som kobles trådløst til din musikenhed via Bluetooth.


Ledningsfri høretelefoner er særligt anbefalelsesværdige til dig, som foretrækker at høre musik eller podcasts under fysisk aktivitet såsom i fitnesscentret, under en løbetur eller lignende, da du ved brug af trådløse hovedtelefoner opnår en helt særlig bevægelsesfrihed, eftersom du ikke begrænses af trælse ledninger. 


Trådløse høretelefoner opererer via Bluetooth, således at alt lyd og musik fra din smartphone, tv eller anlæg afspilles kabelfrit i hovedtelefonerne. 


Herunder kan du se og læse mere om Pixojets 3 bedste trådløse høretelefoner.

 

In-ear-pods

 

In-ear-pods fra Pixojets ultimativt bedstsælgende trådløse høretelefoner!

In-ear-pods i flot design og gennemført kvalitetsmæssigt, og du betaler kun en tredjedel af den originale pris for Apple in-ear-pods.

Pixojets in-ear-pods passer til enhver mobil enhed med Bluetooth funktion, så de egner sig ikke blot til iPhone og iPad men til alle smartphones og tablets med Bluetooth. 

 

Køb earpods fra Pixojet

 

bGEM

bGEM er et andet bud på et par rigtig gode trådløse høretelefoner.

bGEM fra danske Kreafunk har et eksklusivt og stilfuldt design og giver brugeren en helt eminent lydoplevelse. 

bGEM’s design er særligt velegnet til dig, som ønsker et par gode, ledningsfri høretelefoner til, når du er fysisk aktiv, da der her er tale om in-ear høretelefoner, som samtidigt sidder rundt om ørerne. Komforten er derfor i top, og du risikerer ikke, at dine headphones falder ud af ørerne.

bGEM fås desuden i en lang række farvekombinationer, så der er noget for enhver smag! 

 

Vælg dine favorit bGEM høretelefoner fra Kreafunk her
 

aHEAD

 

Det sidste eksempel på et par gode trådløse høretelefoner er også fra Kreafunk; denne gang har vi at gøre med et par on-ear hovedtelefoner i modellen aHEAD. 

Disse trådløse hovedtelefoner er til dig, som foretrækker et par headphones med justerbar hovedbøjle, og som du ikke skal have i ørerne. 

Ligeledes bGEM fås disse trådløse aHEAD hovedtelefoner i et væld af farver, så du med sikkerhed også finder et headset, som du synes er lige dig!

 

Se og læs mere om aHEAD hovedtelefoner her
 

 Bluetooth høretelefoner                                                                                                                                                  

 

Bluetooth høretelefoner er i bund og grund et synonym for trådløse høretelefoner.  

 

Bluetooth er en trådløs teknologi, som omfatter trådløs dataoverførsel, så ved brug af Bluetooth hovedtelefoner kan du nyde musik, podcasts, eller hvad du ellers foretrækker at lytte til, helt ledningsfrit. 

Den kabelløse frihed, som Bluetooth høretelefoner giver, vil særligt du, som ofte er på farten eller til træning, foretrække, da du ved brug af Bluetooth høretelefoner ikke skal tænke på sammenfiltrede ledninger.
Du begrænses desuden heller ikke af en meter lang (eller rettere sagt kort) ledning fra høretelefonerne til din smartphone.

Da Bluetooth som sagt er et andet ord for trådløse høretelefoner, så vil vi henvise til produkteksemplerne i tidligere afsnit, hvis du ønsker at læse mere om Pixojets bedste Bluetooth høretelefoner. 

 

Køb de bedste Bluetooth høretelefoner til iPhone her.
 

 In ear høretelefoner                                                                                                                                                         

 

In ear høretelefoner er kendetegnet ved, at de sidder som ørepropper inde i selve øregangen. 


In-ear hovedtelefoner fås i mange forskellige designs, og der findes både in ear headsets med ledning, uden ledning og med ledning imellem hver øretelefon.

Hvis du allerede er indstillet på, at du vil have et par in ear høretelefoner, så kan det være en god idé i første omgang at gøre op med dig selv, hvilken af de tre ovenstående typer in ear øretelefoner du foretrækker.

 

In-ear høretelefoner er meget populære, og det skyldes særligt den specielle og intense lydoplevelse, som in-ear hovedtelefoner giver, eftersom de er placeret i ørerne. 

Derudover sidder in-ear høretelefoner godt i ørerne, særligt hvis de små ear buds er beklædt med silicone- /gummi-cover. 

Ydermere er in-ear høretelefoner små og diskrete, og de vejer næsten ingenting. 

 

En ulempe med in ear headset er dog, at hvis du benytter dem i lang tid ad gangen, så kan de virke generende. 
Omvendt kan man spørge sig selv, gør alle høretelefoner ikke det, hvis man bruger dem længe?

 

Se et bredt udvalg af in ear høretelefoner her

 

Herunder kan du se og læse mere om Pixojets bedste in-ear høretelefoner.
 

bGEM

 

bGEM er et andet eksempel på ét af Pixojets in-ear høretelefoner. 

bGEM er et par trådløse Bluetooth in ear hovedtelefoner i lækkert design med utrolig god pasform. 
Med disse bGEM in ear får du en utroligt ren og intens lydoplevelse, og det ledningsfri design gør høretelefonerne særligt egnede til når du er på farten, i bil eller til træning. 

bGEM fås i flere forskellige farver. 

 

Se og læs mere om bGEM fra Kreafunk her.

 

In ear pods med 3,5 mm jack stik

In ear pods med jack stik er et tredje eksempel på ét af Pixojets in-ear høretelefoner. 

Disse in ear hovedtelefoner er med ledning (1 m), og de passer til iPhone 6/6S, iPhone 5/5C, iPhone 4/4S, iPad Mini, iPod Nano 7G, iPod touch 5 samt alle andre mobiltelefoner, tablets og bærbare computere med jack indgang.  

Designet minder til forveksling om de originale Apple EarPods med 3,5 mm hovedtelefonstik blot til en 5. del af den originale pris. 

 

Bestil de billige in ear pods her

 

In ear pods med Lightning stik

 

Disse in ear pods med Lightning stik er fjerde og sidste eksempel på et par af de bedste in ear høretelefoner, som forhandles på Pixojet.dk

Øretelefonerne er med 1 meter ledning, og modellen passer til iPhone 7. 

Designet minder utroligt meget om Apple’s originale EarPods med Lightning-stik, men igen er der en formue at spare ved køb af Pixojets alternativ.
Er du vild med Apple, men vil du ikke betale dyrt for et par in ear høretelefoner med Lightning-stik, så er dette et suverænt valg!
 

Køb in-ear-pods med Lightning stik her

 

 Høretelefoner til løb                                                                                                                                                        


Er du på jagt efter et par høretelefoner til løb, så er det først og fremmest vigtigt, at dine nye hovedtelefoner kan holde til, at din krop er i bevægelse, uden at de nemt falder af eller ud af ørerne. 


Hvis dine nye høretelefoner til træning konstant falder af eller ud af ørerne, vil du nemlig opleve, at du mister fokus, og de vil derfor ikke leve op til dit behov. 

Når du skal vælge de rette sports høretelefoner, så er det en god idé at starte med at overveje, hvilken type høretelefoner du foretrækker (behind neck, in ear, on ear, around ear).

Når det er gjort, vil vi stærkt råde dig til at være et par trådløse høretelefoner til løb. 

Med trådløse hovedtelefoner, også kaldet Bluetooth høretelefoner, vil du kunne nyde dine yndlings tracks under enhver form for fysisk aktivitet uden at blive viklet ind i ledninger, og du opnår stor bevægelsesfrihed.

 

Er dine nye trådløse høretelefoner ydermere udstyret med fjernbetjening, så har du fundet dig selv de helt perfekte høretelefoner til løb!
Med et par trådløse høretelefoner med fjernbetjening behøver du ikke at tage telefonen eller iPod’en op af lommen, hver gang du vil skifte sang eller skrue op/ned. 
I stedet kan du ved blot at trykke på enten ledningen eller kontrolpanelet på selve hovedtelefonen skifte sang, styre volumen eller besvare opkald, smart! 

 

Herunder har du Pixojets bud på gode høretelefoner til løb, som lever op til ovenstående krav. 

 

bGEM

 

bGEM fra danske KREAFUNK er et fantastisk valg af høretelefoner til løb!


Disse in ear øretelefoner giver dig en klar og intens lyd, så du får mest ud af din musik, og høretelefonernes design, som, foruden at gå ind i øret, også går om bag øret giver dig den bedste pasform under enhver form for fysisk aktivitet.


bGEM er desuden ledningsfrie m. indbygget touch-kontrolpanel, så du hurtigt, nemt og uforstyrrende kan skifte sang, justere volumen og besvare telefonopkald alt imens din telefon forbliver i lommen.


bGEM fås i flere forskellige farver.


Se og læs mere om bGEM fra Kreafunk her.

 

aHEAD

Er du mere til on-ear høretelefoner til løb, så vælg Kreafunk aHEAD! 

Ligeledes bGEM er disse aHEAD hovedtelefoner trådløse med Bluetooth funktion, og de har et on ear kontrolpanel m. volumen-, skip track-, play/pause-, besvar/afslut telefonopkald-knapper, med hvilke du nemt kan betjene det stilfulde headset. 

Disse funktionsdygtige høretelefoner har blødt PU læderbetræk på høretelefonerne og justerbar hovedbøjle for den ultimative komfort og pasform. 

aHEAD fås i mange fede farver!

 

Se og læs mere om aHEAD fra Kreafunk her.

 

 Støjreducerende hovedtelefoner                                                                                                                                   
 

Ønsker du et par høretelefoner, som holder al støj fra omverdenen ude, så skal du på udkig efter et par støjreducerende hovedtelefoner. 

Med et par lydisolerende høretelefoner kan du helt uforstyrret nyde din musik, eller hvad du ellers foretrækker at lytte til.
 
Salget af lydisolerende høretelefoner er særligt blevet populært blandt fly-, tog- og busrejsende, eftersom rumlende støj i den slags offentlig transport reduceres betydeligt med et par noise cancelling ørebøffer. 
Det betyder derfor også, at du kan skrue drastisk ned for volumen på din musikenhed, hvilket dine ører vil elske dig for.

Der skelnes mellem to slags støjdæmpende høretelefoner på markedet; der findes aktive og passive høretelefoner med støjreduktion. 

Aktive støjreducerende hovedtelefoner måler, ved hjælp af en indbygget mikrofon, støjniveauet omkring dig og udsender derefter modsignaler, som har til formål at neutralisere den omkringværende larm. 

Passive høretelefoner med støjreduktion udsender ikke de ovenfornævnte modsignaler; i stedet er disse hovedtelefoner blot konstrueret solidt og lyddæmpende, hvilket i sig selv holder indkommende støj ude. 

 

Herunder har du et par eksempler på testvindende støjreducerende hovedtelefoner i 2018. 
 

Sony WH-1000XM2

Dette lydisolerende Sony headset er af TechRadar blevet kåret som de bedste støjisolerende høretelefoner på markedet!

 

Sony WH-1000XM2 er et par aktive (ANC) støjreducerende hovedtelefoner med en trådløs rækkevidde på hele 10 meter. 

Er dine Sony WH-1000XM2 høretelefoner fuldt opladet, så forsyner de dig med dine yndlings hits i 30 timer, så selv hvis du skal rejse langt, så er én opladning ofte nok til, at du ikke løber tør for strøm undervejs. 

Sony WH-1000XM2 giver dig en krystalklar lyd grundet en enestående støjreduktion, og de testvindende, støjreducerende hovedtelefoner er desuden udstyret med 3 features, som selv flagskibet Bose ikke har integreret i sine høretelefoner.


De tre features er:
Ambient Noise mode: som kun tillader middel- til højfrekvente lyde – eksempelvis vigtige beskeder over højtaleranlæg i offentlig transport. 

Quick Attention mode: dette mode tillader dig at åbne for al lyd udefra, uden at du behøver at tage hovedtelefonerne af.

LDAC: med LDAC kan du streame musik i næsten CD-kvalitet 
 

Bose QuietComfort 35

 

Bose QuietComfor 35, som også kort er omtalt i tidligere afsnit, er et andet eksempel på et par testvindende, lydisolerende hovedtelefoner.

Denne Bose model er ligeledes Sony modellen aktive (ANC) støjreducerende høretelefoner og kombineret med et trådløst design (ledning følger dog med, hvis du vil benytte dette Bose headset med en enhed, som ikke understøtter Bluetooth), slipper du både for uønsket støj samt trælse ledninger, som giver dig en uvurderlig bevægelsesfrihed. 

Dette headset giver dig en helt imponerende klar og bred lyd, med hvilken du får det optimale ud af din musik, podcasts mm. 

Batterilevetiden er 20+ timer, så du kan rejse langt uden at skulle bekymre dig om, at dine høretelefoner løber tør for strøm lige foreløbigt.

 

 Høretelefoner til gaming                                                                                                                                                 


Høretelefoner til gaming, også kaldet gaming headset, er hovedtelefoner, som har til formål at blive brugt hyppigt og længe ad gange. 

Hvis du vil have det optimale ud af din spiloplevelse, så anskaf dig et par høretelefoner til gaming med surroundsound. Når lyden omslutter dig, som kun surroundsound kan, så hører du enhver lyd omkring dig og minimerer risikoen for at modspillere kan snige sig ind på dig, uden at du er forberedt på dette.

 

Hos Pixojet forhandler vi disse gaming hovedtelefoner: 
 

Sandberg Blue Storm

Blue Storm er et trådløst gaming headset fra den kvalitetsbevidste, danske producent Sandberg. 

Disse over-ear høretelefoner til gaming har indbygget mikrofon og giver dig optil 10 timers spilletid, inden headsettet kræver en ny opladning. 

Gaming headsettet kan med fordel også benyttes som et par helt almindelige høretelefoner, som du kan tilslutte din mobiltelefon, tablet eller anden mobil enhed, som understøtter Bluetooth.

Blue Storm headset-modellen har også et praktisk, indbygget kontrolpanel on ear, så du kan fjernbetjene dine mobile enheder og skifte sang, skrue op og ned og besvare opkald trådløst. 

Alt i alt et par rigtig gode høretelefoner til den bevidste gamer! 

 

Læs mere om Blue Storm gaming headset her

 

Sandberg Cyclone

Cyclone headsettet er også høretelefoner produceret af Sandberg. 

Køber du disse Cyclone over-ear høretelefoner til gaming, sikrer du dig selv en koncentreret og intenst lyd- og spiloplevelse. 

Den indbyggede højkvalitets surroundsound bringer dine online kampe til livs, og med den stærke mikrofon har du rig mulighed for at skabe den bedste kommunikation med dine med- og modspillere. 

Cyclone høretelefonerne er med 2,2 m. ledning, som giver dig en god bevægelsesfrihed til trods for, at headsettet ikke er trådløst. 

Høretelefonerne er solidt konstrueret, og de giver enhver gamer en høj komfort grundet sin bløde og behagelige hovedbølje, så du kan spille i timevis!

 

Læs mere om Sandberg Cyclone gaming headset her

 

Sandberg Derecho

Det danskproducerede Derecho headset fra Sandberg er til gameren, som ikke vil nøjes! 

Derecho giver enhver spiller den ultimative gameroplevelse; med dette gaming headset bliver du lydmæssigt draget ind i dine spil på en helt særlig og livagtig måde grundet headsettets virtuelle 7.1 surround sound.
Over-ear høretelefonerne har ydermere en fleksibel og justerbar mikrofon, som du kan tilpasse til dit ansigt, så du ubesværet kan kommunikere med venner og fjender under battles. 

Derecho headsettet er ikke trådløst, men med den 2,2 m. lange ledning har du alligevel en masse bevægelsesfrihed under gaming. 

En helt suveræn detalje er den indbyggede vibration og lys i ørebøfferne. Med disse to funktioner får du en helt exceptionel 3D følelse, som fuldender den sublime spiloplevelse! 

 

Læs mere om Sandberg Derecho gaming headset her
 

Sandberg Twister


 

Endnu et lækkert gaming headset er disse over-ear høretelefoner i modellen Twister fra Sandberg. 
Twister headsettet har en imponerende stereo lyd og en ekstremt sensitiv mikrofon, som sikrer dig, at ingen kommunikation mellem dig og dine med- og modspillere går tabt. 

I disse høretelefoner er der særligt lagt fokus på komforten, som kommer til udtryk i den justerbare hovedbøjle med behagelig polstring og i de bløde ørebøffer, så du kan holde til at have headsettet på i mange timer ad gangen.

Twister headsettet tilsluttes via almindeligt MiniJack lydstik. 

 

Læs mere om Sandberg Twister gaming headset her

 

 Høretelefoner med mikrofon                                                                                                                                          
 

Høretelefoner med mikrofon er til dig, som sætter håndfri tale i højsædet. Ved brug af høretelefoner med mikrofon maksimeres din fleksibilitet og bevægelsesfrihed markant, når du skal besvare eller foretage opkald via dine hovedtelefoner. 

Høretelefoner med mikrofon fås både med og uden ledning og som in-ear og on-ear hovedtelefoner. 

 

Herunder ser du Pixojets mest populære høretelefoner med mikrofon:

 

In-ear-pods

 

Se og læs mere om Pixojet in-ear-pods med mikrofon her

 

In ear pods med 3,5 mm jack stik 

Se og læs mere om Pixojet in-ear-pods med 3.5 mm. jackstik med mikrofon her

 

Kreafunk aHEAD

Se og læs mere om Kreafunk aHEAD on-ear høretelefoner med mikrofon her

 

Kreafunk bGEM

Se og læs mere om Kreafunk bGEM in-ear høretelefoner med mikrofon her

 

 Vandtætte høretelefoner                                                                                                                                                 
 

Vandtætte høretelefoner er hovedtelefoner, som tåler sved og vand. 

Danske Lydogbillede.dk har samlet en række udtryk, som producenter af vandtætte høretelefoner benytter, når de skal definere, hvor meget vand og sved vandtætte hovedtelefoner kan tåle. 

Disse udtryk er:
 

Svedsikre: høretelefonerne kan tåle fugt
IPX2: dråbesikre (svarende til 3 mm. nedbør i minuttet i 10 minutter)
IPX4: Stænksikre (10 liter vand i minuttet ved 80-100 kPA tryk i 5 minutter)
IP55: Støvtætte og sprøjtesikre (12 liter i minutter ved 30 kPA fra 3 meter)
 

 Sammenklappelige hovedtelefoner                                                                                                                               
 

Sammenklappelige høretelefoner er hovedtelefoner, enten on-ear eller over-ear modeller, hvis ørebøffer kan bukkes ind under selve hovedbøjlen.


Det smarte ved sammenklappelige hovedtelefoner er, at de er pladsbesparende og derfor nemme at have med på farten, da de ikke fylder meget i tasken eller rygsækken.

Sammenklappelige hovedtelefoner fås i mange forskellige designs, og måden hvorpå ørebøfferne kan klappes sammen kan være forskellig fra model til model.

 

 Kompatible høretelefoner                                                                                                                                               
 

Begrebet kompatible høretelefoner benyttes hos Pixojet som et synonym for kopi-høretelefoner. 

På Pixojet.dk finder du kompatible høretelefoner produceret i Kina, som minder til forveksling om forskellige varianter af in-ear pods fra Apple. 

Fordelen ved kompatible hovedtelefoner er, at du til små priser, kan tilkøbe et design, som minder om originalen. 
Hvis uoriginale høretelefoner er godt produceret, kan det designmæssigt være svært at se forskellen på kompatible høretelefoner og de tilsvarende originale høretelefoner med det blotte øje; der kan dog være nogle afvigelser funktionsmæssigt og kvalitetsmæssigt. 

Vi vil hertil understrege, at producenterne af Pixojets kompatible høretelefoner alle er udvalgt med omhu, så både design, kvalitet og funktionsniveau lægger sig så tæt op af originalen som muligt. 


Se Pixojets mest solgte kompatible hovedtelefoner herunder. 
 

In-ear-pods- Kopi af Apple AirPods

Se og læs mere om Pixojet in-ear-pods her

 

In ear pods med 3,5 mm jack stik – Kopi af Apple EarPods

Se og læs mere om Pixojet in-ear-pods med 3.5 mm. jackstik her

 

In ear pods med Lightning stik – Kopi af Apple EarPods med Lightning-stik

 

Se og læs mere om Pixojet in-ear-pods med Lightning stik her

 

 Høretelefoner til børn                                                                                                                                                      
 

Børn og brugen af tablets er en tendens, som er kommet for at blive. Og særligt i den sammenhæng, er det aktuelt at tale om høretelefoner til børn. 

Det til tider høje støjniveau, som kan komme ud af, at et barn ser tegnefilm eller spiller spil på en iPad, kan nemlig minimeres betydeligt, hvis blot barnet benytter et par høretelefoner imens. 

Der findes særlige høretelefoner til børn, da disse skal være tilpasset børns sensitive ører. 
Hovedtelefoner målrettet børn kan som hovedregel ikke afspille mere end 85 decibel, og basniveauet er ganske lavt i børnehøretelefoner.

 

Børnehovedtelefoner anbefales ikke til børn under 3 år. 
 

 Tilbehør til høretelefoner                                                                                                                                                

 

Foruden en masse høretelefoner forhandler Pixojets også praktisk tilbehør til høretelefoner. 

 

Herunder har du en oversigt over Pixojets 3 mest populære tilbehør til hovedtelefoner. 

 

Dobbeltstik / splitter

Med dette smarte dobbeltstik kan I være to om at dele musik og lydoplevelser fra én smartphone eller tablet med 3,5 mm. mini jack stik. 

 

Se og læs mere og den praktiske splitter her.

 

Opbevaringstaske til sammenklappelige høretelefoner

Ovenstående etui til sammenklappelige høretelefoner beskytter dine on-ear eller over-ear hovedtelefoner, når du er op farten. Opbevaringstasken er udstyret med en praktisk inderlomme til ledninger. 

 

Se og læs mere om Pixojets opbevaringstaske til sammenklappelige hovedtelefoner her.

 

Silikone cover til in-ear høretelefoner

Oplever du, at dine in-ear høretelefoner ryger ud af ørerne? Så kom Pixojets små silicone cover på hver af dine ear buds og problemet er løst! 

 

Køb silikone cover til in-ear-pods her.