Bedste multifunktionsprinter

På jagt efter den bedste All-in-One printer på markedet?
I denne guide giver Pixojet dig et overblik over forskellige ’bedst i test’ multifunktionsprintere i 2018 fra printerproducenterne HP, Canon, Brother, Epson og Samsung.
Hensigten med guiden er, at du skal hjælpes på vej i din søgen efter den helt rigtige AiO printer til dit behov.

 

Alle anbefalinger i ’Bedste All-in-One printer’-guiden er lavet baseret på tests og undersøgelser foretaget af forskellige danske, svenske og norske forbrugerråd og testpaneler såsom Tænk (DK), PCforalla (SE) Råd & Rön (SE), Lyd og Bilde (NO), Computerworld (NO) m.fl.
 

Herunder vil du for hvert af printermærkerne HP, Canon, Brother m.fl. se op til de 5 bedste multifunktionsprintere og læse begrundelserne for, hvorfor de hver især er blevet kåret som testvindende printere.

 

Se også vores store guide til at vælge det rigtige printerpapir eller køb billigt kopipapir her.HP OfficeJet Pro 7730

Multifunktionsprinteren HP OfficeJet Pro 7730 er blevet kåret som testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk.
At denne HP All in One printer har fået tildelt en førsteplads hos Tænk skyldes bl.a. at HP OfficeJet Pro 7730 printermodellen er et alsidigt multiprodukt.
Forbrugeren får professionelle printresultater i så god en kvalitet, at de gør sig egnet til produktion af brochurer og andet billedmateriale i op til A3-format, hvortil en virkelighedstro billedkvalitet ønskes.

Hp OfficeJet Pro 7730 multifunktionsprinteren giver dig print, scan, kopi og fax i én og samme printer, som alt sammen kan udføres trådløst også.

Den testvindende multifunktionsprinter fra Hewlett Packard opererer via blæk, og er kompatibel med både Windows og Mac.

Installerer du en tilhørende app, så får du tilmed også adgang til at udskrive direkte fra din smartphone eller tablet.


Det eneste minus ved HP OfficeJet Pro 7730 printeren er, at udskriftshastigheden ikke er så høj. Printeren kan printe 22 sider pr. minut.
De få antal udskrevne sider i minuttet giver dig til gengæld en rigtig høj udskriftskvalitet.


Printeren anbefales til privat og mindre virksomheder.

 

Køb tilhørende HP 953 blækpatroner og farvepatroner til HP OfficeJet Pro 7730 her.
HP 953 blæk fås midlertidigt kun i original udgave.

 

 

HP OfficeJet Pro x576dw

All in One printeren HP OfficeJet Pro x576dw er et andet bud på en testvindende HP multifunktionsprinter.

Denne AiO HP printer har fået 6 ud af 6 stjerner hos norske Computerworld.no.

Begrundelsen for den høje score er bl.a., at denne HP blækprinter både er hurtigere og billigere i drift end en laserprinter, hvilket ellers er usædvanligt.
Testen, foretaget af Computerworld.no viser, at prisen pr. side er billigere end ved brug af en laserprinter, og denne lave driftsomkostning har været en afgørende faktor for scoren.

Skal du printe billeddokumenter i høj og professionel billedkvalitet, så har HP OfficeJet Pro x576dw all in one printeren en gennemsnitlig udskriftshastighed på 23 sider pr. minut.
Skal du printe kladder, så kan printeren udskrive hele 72 sider pr. minut.


Printerens scanner-funktion, som kan tage op til 50 ark, har testen også vist at være imponerende, og det samme har tilslutningsmulighederne, som giver dig adgang til at printe både via USB-, LAN- og WiFi-tilslutning.

 

Prisen for en HP OfficeJet Pro x576dw All in One printer er relativ høj, hvorfor printeren i højere grad anbefales til virksomsbrug end til privatbrug, hvor printbehovet oftest er betydeligt lavere.

 

Køb tilhørende HP 970/971 blækpatroner og farvepatroner til HP OfficeJet Pro x576dw her.
HP 970/971 blæk fås både i original og kompatibel udgave.

 

 

HP Officejet Pro 8720

Endnu en Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk er multifunktionsprinteren HP OfficeJet Pro 8720.
Som med en hver anden all in one printer får du print, scan, kopi og fax i én maskine, når du erhverver dig en HP OfficeJet Pro 8720 printer.

Denne HP printermodel har klaret sig rigtigt godt i test, og den udmærker sig særligt til kontorer, mindre virksomheder eller til private med stort behov for at printe tekstdokumenter samt scanne og kopiere i op til A4-formater.

 

Scanner-funktionen kan tage op til 50 sider, og printerens papirbakke har plads til 250 sider, hvilket for dig betyder, at denne printer har en meget høj kapacitet.

Du har også mulighed for at tilkøbe en ekstra papirbakke, så papirkapaciteten kan udvides til 500 ark.

 

Skal du udskrive i sort/hvid, så forsyner denn HP OfficeJet Pro 8720 blækprinter dig med 24 sider per minut, og skal du printe i farve, så kan printeren udskrive 20 sider i minuttet.
Til sammenligning med AiO printere i den lidt lavere prisklasse, så er dette en relativ høj udskriftshastighed.


Tilslutningsmulighederne for denne all in one priner er USB-, LAN og WiFi-tilslutning, og printeren er kompatibel med Windows såvel som Mac styringssystemer.

 

Køb HP OfficeJet Pro 8720 her og få din nye AiO printer leveret inden for 1-3 hverdage.
 

Køb også tilhørerende HP 953 farvepatroner og blækpatroner i original udgave her.

 

 

HP OfficeJet 6950

Forbrugerrådet Tænk har ligeledes kåret HP OfficeJet 6950 som én af de bedste multifunktionsprintere.

Denne HP all in one printer har fået titlen som Topscore af Tænk baseret på dens mange alsidige funktioner til en lav pris.

Printeren anbefales til dig med et mindre printbehov, men som, foruden at kunne printe, også ønsker at kunne kopiere, scanne og faxe.

4-i-1 printeren giver dig adgang til trådløs tilslutning såvel som tilslutning via USB- eller LAN kabel, og den er kompatibel med Windows og Mac.

Du kan også downloade en tilhørende app og printe direkte fra smartphone eller tablet.

Automatisk dupleksudskrivning (udskrivning på begge sider af papiret) er HP OfficeJet 6950 også i stand til, hvilken sparer på papiret og skåner miljøet.

 

Ved sort/hvid print kan printeren udskrive op til 16 sider per minut, og ved farveprint kan den udskrive 9 sider per minut. HP OfficeJet 6950 opererer via blæk, og den er udstyret med 4 separate blæktanke til sort, cyan, magenta og gult blæk.
 

Køb billige, kompatible printerpatroner til HP OfficeJet 6950 her.

 

 

HP Envy 5540

Testsektionen.dk har også kåret 4-i-1 printeren HP Envy 5540 som én af de bedste All in One printere på markedet i 2018.


Denne multifunktionelle printer anbefales til dig, som prioriterer udskrivning af tekstdokumenter såvel som udskrivning af billeder, når kreativiteten skal slippes løs.

Tilslutningsmulighederne omfatter både kabel- og WiFi-tilslutning, og du kan tilmed udskrive direkte fra din smartphone eller tablet.

Udskriftshastigheden er op til 12 sider per minut ved sort/hvid print og 8 sider per minut ved farveprint.

Til trods for at HP Envy 5540 er en multifunktionsprinter i den lavere prisklasse, så er der ikke gået på kompromis med udskriftskvaliteten.

Køb originalt og kompatibelt blæk i blækserien 62 til all in one printeren her.

 

 

 

Canon Pixma MX535

Canon multifunktionsprinteren Canon Pixma MX535 er blevet kåret som ’Godt valg’ hos svenske pcforalla.se.

Den alsidige printer har fået tildelt denne titel, da den er en god, solid printer til en billig pris, som anbefales til privatbrug, hvor udskrivningsbehovet er begrænset.

Pcforalla har holdt Canon Pixma MX535 4-i-1 printeren op imod 19 andre printere, og til trods for dens billige anskaffelsespris, lave udskriftshastighed og en kvalitet, som ikke er til at sammenligne med printere i den dyrere prisklasse, så lykkedes det Canon Pixma MX535 printeren af få tildelt 8 ud af 10 mulige point.
Printerens høje score skyldes, at den under alle omstændigheder hæver sig over de helt billige AiO printermodeller på markedet.

En anden faktor som ligger til grund for, at det svenske testpanel blev imponeret over Canon Pixma MX535 er printeres kompakte størrelse, som ikke optager meget plads i hjemmet.
På trods af det pladsbesparende design, er denne printer fuldt integreret med scanner, fax og kopimaskine i ét.


Ydermere har printeren gode tilslutningsmuligheder, som både inkluderer WiFi og kabel samt trådløs udskrivning direkte fra smartphone eller tablet såfremt en mobilapp downloades.


Canon Pixma MX535 er en blækprinter med 2 blæktanke til en sort og en trefarvet printerpatron i serien Canon 540/541.

At printeren kun er udstyret med to blæktanke kan være et minus, da dette for forbrugeren kan betyde dyre driftsomkostninger.
Hvis man tager i betragtning, at printeren anbefales til mindre husstande, som sjældent benytter sig af printeren, er denne ulempe trods alt ikke så stor.

Køb blækpatroner til multifunktionsprinteren her. Du tilbydes originalt såvel som kompatibel blæk.

 


 

Epson Expression Premium XP830

Blandt testvindende Epson multifunktionsprintere i 2018 er Epson Expression Premium XP830 klart værd at nævne.
Denne All in One printer er både blevet kåret som Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk og som Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön.

Multiprinteren er kompatibel med både Windows og Mac og kan printe, scanne, kopiere og faxe i A4-format.
Tilslutningen til printeren kan både ske via LAN-, USB- og WiFi, hvilket gør printeren brugervenlig for enhver.

Printeren kan også betjenes direkte fra smartphone eller tablet. Det kræver blot, at man downloader den tilhørende app, som giver adgang til trådløs print og scan.

Til trods for at Epson Expression Premium XP-830 er en blækprinter, som normalt siges at være lidt langsommere end laserprintere til at udskrive, så kan denne Epson multiprinter alligevel udskrive 32 sider i minutter, hvilket er en ret høj hastighed.

4-i-1 printeren er udstyret med det nye 5-farvede Claria Premium-farvesystem, som resulterer i et helt fantastisk billedresultat, som er nuanceret og virkelighedstro.
Den professionelle fotokvalitet gør dermed også Epson Expression Premium XP-830 printeren egnet som en særdeles god fotoprinter.

 

Køb billige printerpatroner til Epson Expression Premium XP-830 her.
Blækserien Epson 33 fås både i kompatibel og original udgave.

 

 

Epson Expression Premium XP-640

En anden benævnelsesværdig Epson multifunktionsprinter er modellen Expression Premium XP-640.
Denne AiO printer er både kåret som Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön og som et ’Godt køb’ hos det danske forbrugerråd Tænk.


Med denne kompakte blækprinter kan du både printe tydelige tekstdokumenter såvel som rigtig krystalklare og professionelle billeder grundet det 5-farvede Claria Premium farvesystem, som oveni købet er driftsbesparende, da patronerne kan udskiftes enkeltvis.

Foruden print, så kan printeren også scanne, kopiere og faxe.

Mulighed for trådløs udskrivning direkte fra smartphone og tablet gør også hverdagen for forbrugeren en hel del lettere og hurtigere.
Ved at downloade en tilhørende app, så muliggøres scan-funktionen også direkte fra mobilen.

Epson Expression Premium XP-640 kan udskrive op til 32 sider i minutter, hvilket er en høj udskrivningshastighed for en blækprinter.

 

Køb blækpatroner og farvepatroner i blækserien Epson 33 her.
Du tilbydes originale Epson 33 printerpatroner og de billige, kompatible printerpatroner.

 


Brother DCP-J4120DW

Danske Testsektionen.dk har også udnævnt alt-i-én printeren Brother DCP-J4120DW, som én af de bedste multifunktionsprintere i 2018.

Trods printerens kompakte, lille størrelse, så er den fuldt udstyret med print, scan, kopi og fax i ét.

 

Den pladsbesparende printer har også manuelle enkeltarksføder på bagsiden af printeren, som gør det muligt at printe i A3-format, da den derved udskriver i liggende retning (landskabsformat).

Du kan ydermere foretage duplex udskrivning, hvilket giver dig dobbeltsidet print dog kun op til A4-format.

 

Med en indbygget trådløs forbindelse og cloud-tilslutning sikres forbrugeren en fleksibilitet, da du kan udskrive direkte fra eksempelvis Dropbox eller fra dine mobile enheder.


Køb Brother LC223 blækpatroner og farvepatroner til Brother DCP-J4120DW her.
Du kan både bestille billigt, kompatibelt blæk og originalt blæk. 

 

 

Samsung Xpress M2885FW

Samsung Xpress M2885FW er endnu en all in one printer, som er værd at tage med i oversigten over de bedste multifunktionsprintere i 2018.


Denne printer har imponeret både det danske og svenske testpanel Tænk og Råd & Rön, og den er af begge eksperthold blevet kåret som Testvinder i 2018.

Samsung Xpress M2885FW er en laserprinter med indbygget print, scan, kopi og fax, og den er anbefalelsesværdig til kontorer såvel som til det private hjem.

Tilslutningsmulighederne for multiprinteren er mange og omfatter bl.a. betjening direkte fra ens mobile enheder. Har man adgang til internettet, så er trådløs udskrivning også en mulighed.

Samsung Xpress M2885FW kan udskrive 26 sider ud i minuttet alle leveret i rigtig god og professionel kvalitet. Printeren nye integrerede teknologi betyder, at billedkvaliteten fremstår utrolig klar, levende og nuanceret.

 

Multifunktionsprinteren giver forbrugeren mulighed for at printe på helt almindeligt papir i forskellige tykkelser samt etiketter, kort, overhead folie m.fl., og du kan ligeledes foretage dobbeltsiden udskrivning, som samtidigt skåner miljøet.
Papirbakken kan rumme optil 250 ark.

 

Køb kompatibel toner og tromle til Samsung Xpress M2885FW her til billige priser.

 

 

Multifunktionsprinter
 

hvad en all in one / multifunktionsprinter er.

En All in One printer er en multiprinter, som, foruden at kunne printe, også kan scanne og kopiere, og visse har tilmed også en fax-funktion indbygget.

En all in one printer går også under navnene multifunktionsprinter, multiprinter, AiO printer, alt-i-én printer m.fl.. og begreberne vil skiftevis blive brugt i denne afsnit.

 

Fordele ved en multifunktionsprinter?

Som navnet i sig selv afslører, så er den største fordel ved en multifunktionsprinter, at den er udstyret med flere funktioner i én maskine.
Med en AiO printer i hjemmet, kan du både printe, scanne og kopiere og til tider også faxe dine dokumenter.
Denne type af printer er derfor et godt, økonomisk printervalg for enhver, som ønsker at kunne lidt at det hele uden at betale overpris.

Yderligere fordele ved en multifunktionsprinter er, at deres anskaffelsespris kan starte fra små 200 kroner, så selv studerende finder denne printertype meget attraktiv.

Alt-i-en printere fås i forskellige størrelser, men et plus ved AiO printere er også, at de nyere modeller fås i kompakte, pladsbesparende designs, som ikke optager meget plads i husstanden.

 

Ulemper ved en multifunktionsprinter

Alt efter hvad det er for en multifunktionsprinter, som man ønske at købe, så kan en ulempe være printerens pris.
Som tidligere nævnt, så kan multiprintere fås utroligt billigt, men har du ønsker om en mere kompleks all in one printer med eksempelvis flere papirbakker, som også muliggør print i A3 format eller lign., så kan printerens pris løbe op i flere tusinde kroner.

Ovenstående kan også betyde, at printeren derved kan optage mere plads, hvilket for nogle også er et minus.

 

Bruger en multifunktionsprinter laser eller blæk.
En multifunktionsprinter kan både operere via blæk (inkjet) såvel som lasertoner (laserjet).

 

 

 

Vi håber, at ovenstående guide har været til hjælp for dig i din søgen efter den bedste all in one printer. 
Vi vil gerne gøre dig opmærksom på, at anbefalingerne i 'Bedste multifunktionsprinter'-guiden er et udpluk af de testvindende printere i 2018. 

Kontakt vores kundeservice på info@pixojet.dk i tilfælde af, at du skulle have ét eller flere spørgsmål.